Bine ai venit în STUDIO FOTO

.
SERVICII FOTO KOALA

Mai mult decât cum arata, este despre cum o simti

De cele mai multe ori o imagine va fi prima interacțiune cu viitorul client. Fotografia de bună calitate a produselor sau serviciilor tale este esențială pentru a converti potențialii cumpărători în clienți. 

koalastudiofoto_fotografieprodusstudio

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Produs Studio

Fotografia de produs este un element de succes pentru promovarea unui produs. Putem realiza fotografia în studioul nostru sau în locatia ta. 

studiofoto fotografieprodusmarketing

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Marketing Online

O imagine conceptuală care transmite o idee, un sentiment sau o poveste despre produsul tău cu ajutorul decorului nostru diversificat din studio.

lastudiofoto fotografiemagazinonline

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Magazin Online

Fotografia Ecommerce sau fotografia cu fundal alb este recomandată afacerii tale de comerț electronic pe Emag sau chiar în propriul website.

koalastudiofoto fotografie amazon

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Amazon

O fotografie bună, vinde! Echipa noatră cunoaște toate tehnice și are experiență în fotografiile pentru comerțul pe Amazon. Tu ai grijă de PPC!

koalastudiofoto fotografie culinara

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Culinara

Fotografiile declanșează un impact emoțional, iar fotografia culinară nu este diferită. Clienții tăi vor exclama: „Vreau preparatul acesta!”

koalastudiofoto fotografie lifestyle

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Lifestyle

Fotografia de tip stil de viață își propune să surprindă portrete, produse, experiente din viața de zi cu zi într-o manieră artistică.

koalastudiofoto fotografie aeriana

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Aeriana

Fotografia aeriană ne oferă oportunitatea de a admira frumusețea locurilor dintr-o perspectivă diferită. Mereu va surprinde o fotografie de sus. 

koalastudiofoto fotografie bussiness

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Business

Acesta este „fundamentul” conținutului unei companii, deoarece stabilește tonul și stilul de comunicare pentru toate celelalte elemente.

koalastudiofoto fotografieimobiliara

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Imobiliara

Fotografiile stârnesc interesul unui cumpărător pentru noua locuință și îl determină să facă următorul pas în a contacta agentul imobiliar.

servicii foto portret linkedin

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Portret Business

Vrei să-ți schimbi imaginea de profil de la Linkedin sau Facebook? Te invităm la studioul nostru pentru o ședință business profesională. 

koalastudiofoto fotografie fashion

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Fashion

Ai un magazin online în industria fashion? Suntem alături de tine în prezentarea produselor tale, fie în studioul nostru, fie într-o locație. 

alastudiofoto fotografie eventimente

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Evenimente

Ne bucurăm să acceptăm invitația la evenimentul tău. Fie ca vorbit despre un eveniment corporate sau o conferință, suntem pe poziții.

 

Daca esti gata sa pasesti intr-o imagine mai mare a succesului, hai sa vorbim!

Așteptăm mereu cu nerăbdare să aducem la lumină proiectele noi sau să dăm culoare proiectelor existente. Niciun proiect nu este prea ambițios pentru noi, spune-ne ideea ta și o vom realiza!