Bine ai venit in STUDIO FOTO

.
SERVICII FOTO KOALA

Mai mult decat cum arata, este despre cum o simti

De cele mai multe ori o imagine va fi prima interactiune cu viitorul client. Fotografia de buna calitate a produselor sau serviciilor tale este esentiala pentru a converti potentialii cumparatori in clienti. 

koalastudiofoto_fotografieprodusstudio

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Produs Studio

Fotografia de produs este un element de succes pentru promovarea unui produs. Putem realiza fotografia în studioul nostru sau in locatia ta.

studiofoto fotografieprodusmarketing

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Marketing Online

O imagine conceptuala care transmite o idee, un sentiment sau o poveste despre produsul tau cu ajutorul decorului nostru diversificat din studio.

lastudiofoto fotografiemagazinonline

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Magazin Online

Fotografia Ecommerce sau fotografia cu fundal alb este recomandata afacerii tale de comert electronic pe Emag sau chiar in propriul website.

koalastudiofoto fotografie amazon

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Amazon

O fotografie buna, vinde! Echipa noatra cunoaste toate tehnice si are experienta in fotografiile pentru comertul pe Amazon. Tu ai grija de PPC!

koalastudiofoto fotografie culinara

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Culinara

Fotografiile declanseaza un impact emotional, iar fotografia culinara nu este diferita. Clientii tai vor exclama: „Mi-e pofta…!”

koalastudiofoto fotografie lifestyle

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Lifestyle

Fotografia de tip stil de viata isi propune sa surprinda portrete, produse, experiente din viata de zi cu zi intr-o maniera artistica.

koalastudiofoto fotografie aeriana

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Aeriana

Fotografia aeriana ne ofera oportunitatea de a admira frumusetea locurilor dintr-o perspectivă diferita. Mereu va surprinde o fotografie de sus. 

koalastudiofoto fotografie bussiness

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Business

Acesta este „fundamentul” continutului unei companii, deoarece stabileste tonul si stilul de comunicare pentru toate celelalte elemente.

koalastudiofoto fotografieimobiliara

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Imobiliara

Fotografiile starnesc interesul unui cumparator pentru noua locuinta si il determina sa faca urmatorul pas in a contacta agentul imobiliar.

servicii foto portret linkedin

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Portret Business

Vrei sa-ti schimbi imaginea de profil de la Linkedin sau Facebook? Te invitam la studioul nostru pentru o sedinta business profesionala. 

koalastudiofoto fotografie fashion

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Fashion

Ai un magazin online în industria fashion? Suntem alaturi de tine in prezentarea produselor tale, fie in studioul nostru, fie intr-o locatie. 

alastudiofoto fotografie eventimente

SERVICII FOTO KOALA

Fotografie Evenimente

Ne bucuram sa acceptam invitatia la evenimentul tau. Fie ca vorbit despre un eveniment corporate sau o conferinta, suntem pe pozitii.

PORTOFOLIU PRODUCTIE FOTO

Portofoliu Fotografie

Ne mândrim cu ceea ce am făcut până acum! Fie că este vorba de formarea unui startup sau de renovarea unui mamut, ne îmbarcăm în aceeași barcă și navigăm împreună spre succes.

Daca esti gata sa pasesti intr-o imagine mai mare a succesului, hai sa vorbim!

Așteptăm mereu cu nerăbdare să aducem la lumină proiectele noi sau să dăm culoare proiectelor existente. Niciun proiect nu este prea ambițios pentru noi, spune-ne ideea ta și o vom realiza!